Insignia Beugel | Eschpark 9, 7131 TG Lichtenvoorde | +31 (0) 544 371260Welkom

Kliniek

In onze kliniek gebruiken we, zonder dat de behandeling daar uiteindelijk kostbaarder van wordt, de meest geavanceerde technieken die tegenwoordig beschikbaar zijn. Daarbij selecteren we effectieve methodes en beugeltechnieken om uw individuele problemen te corrigeren. Onze praktijk is een voorloper op het gebied van de Insignia individueel aangepaste ortho apparatuur(grootste in Europa) en Leon Verhagen is onderscheiden als premier provider. Met behulp van de Insignia software techniek creëren we virtuele modellen van uw tanden, we ontwerpen hoe u dicht gaat bijten en hoe uw lach optimaal in uw gezicht gaat passen. Als we het ontwerp van uw casus klaar hebben dan worden de brackets via CAD/CAM techniek gemaakt om zo te voldoen aan uw wensen of aan de behoefte van uw kind. Het resultaat is een veel efficiëntere en een meer effectieve behandeling, dus minder tijd in de beugel met een perfect eind resultaat. We integreren deze techniek met de 3D röntgen opnames in onze kliniek, die direct voor u en ons beschikbaar zijn.

Cursuscentrum voor Orthodontist en Tandarts

Bij ons cursuscentrum Integrated Dentistry/ Integrated Orthodontics integreren we fundamentele wetenschap en klinische orthodontie in een uitgebreid curriculum. Dit curriculum is ontworpen om klinisch bedreven tandartsen een wetenschappelijk inzicht in de orthodontische theorie te geven om zo hun patiëntenzorg te optimaliseren.

Of u nu een patiënt bent die geïnteresseerd is in onze Insignia behandeling of een Orthodontist of tandarts, die op zoek is naar training, wij voorzien u van alle informatie die u nodig heeft over Insignia en ons cursus centrum.


Wat Maakt Ons Zo uniek?

Kliniek

In onze kliniek zijn we er trots op om top service als maatpak te verlenen in alle aspecten van de orthodontie; van onze goed getrainde en ervaren tandartsen en ortho-assistentes tot en met de meest geavanceerde apparatuur toe, die we voor onze behandelingen gebruiken. Door de state-of-the-art technieken en de de laatste ontwikkelingen in de orthodontie te gebruiken, zijn we in staat minder invasieve behandelplannen voor te schrijven en deze uit te voeren in minder dan de gemiddelde behandeltijd. Dit alles zonder dat dit leidt tot hogere kosten voor de behandeling. We gebruiken geen buitenbeugels of gehemelte spreiders, geen klossen(activatoren) of petjesbeugels en het is zelden nodig om tanden of kiezen te moeten verwijderen om reden van ruimtegebrek.

Onze praktijk is een voorloper op het gebied van de Insignia individueel aangepaste ortho apparatuur en Leon Verhagen is onderscheiden als premier provider. Door deze techniek creëren we virtuele modellen van uw tanden, ontwerpen we hoe u dicht gaat bijten en hoe uw lach optimaal in uw gezicht gaat passen. Als we het ontwerp van uw casus klaar hebben dan worden de brackets, elk op zich, via CAD/CAM techniek gemaakt om zo te voldoen aan de hoge eisen die we stellen. Het resultaat is een veel efficiëntere en een meer effectieve behandeling.

We luisteren naar u en willen orthodontie integreren in onze tandheelkundige zorg zonder beperkt te zijn door een tunnel visie. Op deze manier houden we een brede kijk op uw problemen en kiezen we samen met u de beste totaal behandeling, waarbij we alle tandheelkundige specialisaties mee laten wegen. We willen juist dat totale plan voor u neerleggen, waar u zelf het meest tevreden mee bent.

Cursuscentrum

In ons cursuscentrum heten we u van harte welkom als nieuwe cursist (tandarts, orthodontist of ondersteunend personeel), die zich wil scholen in de orthodontie vanaf de basis, of als alumni van Integrated Dentistry/ Orthodontics om de laatste ontwikkelingen te volgen. Leon Verhagen is gepassioneerd over continue na- en bijscholing en om de beste op zijn terrein te willen zijn. Leon heeft les gegeven over de hele wereld aan clinici over verschillende onderwerpen inclusief het Damon en Insignia systeem en het verbeteren van de aangezicht esthetiek door orthodontie. Schrijft u zich voor het eerst in dan zult uzelf ervaren waarom de “wijzen uit het Oosten komen”.

In het Oosten wordt nu eenmaal de meest complete opleiding in de orthodontie voor de algemeen practici gegeven(in de Nederlandse taal en door de specialist op hun specifieke terrein). Gedreven presenteren we en maken we gebruik van de modernste technieken in de Orthodontie. In het cursuscentrum staan moderne technieken zoals electronic white boards, mega touch screens en een groot presentatie scherm ons bij om de boodschap helder over te brengen. Daarnaast is ook de kliniek geintegreerd in het cursuscentrum en dit alles is ruim opgezet, dus geen klein lokaaltje in de praktijk of zaaltje in een hotel. Dit alles met individuele begeleiding en aandacht voor uw casussen zonder daarbij komende kosten.

Insignia Beugel Eschpark 9, 7131 TG Lichtenvoorde
+31 (0) 544 371260 Fax +31 (0) 544 378254